Dr Sasha Kenis

2021-2022

"MediKorspel is een uitstekende praktijk om je HAIOschap in te doorlopen. Er is een ruim en gevariëerd patiëntenaanbod met brede pathologie om uit te leren. Je wordt deel van een team met een hands-on mentaliteit die steeds voor hun patiënten klaarstaan. Er is een medisch secretariaat zodat je maximaal kan focussen op de patiënt(e) die voor je zit. De praktijk is zeer mooi en heel recentelijk gerenoveerd en geeft blijk van de uptodate geneeskunde die er gevoerd wordt.


Kara zelf zorgt daarnaast dat je het maximale uit je leerproces haalt. Ze geeft je voldoende zelfstandigheid naar het niveau dat je aankan maar neemt toch de tijd en moeite voor dagelijks overleg en voor het nakijken van je contacten zodat ze je gepersonaliseerde en constructieve feedback kan geven. Zo leer je heel snel je eigen zwaktes aansterken en krijg je een enorm snelle groeicurve. Daarnaast zorgt Kara steeds, desondanks haar eigen drukke agenda, dat je tijdig naar huis kan en beschermt zo je persoonlijke leven. Ze is hier zeer schappelijk en correct in.


Een betere PO om van te leren ga je niet vinden. Haar ervaring als Solo-arts maakt dat het vakgebied geen geheimen meer voor haar heeft. Dit is DE praktijk bij uitstek voor een gemotiveerde HAIO die snel en veel wil leren en het vak beter onder de knie krijgen en daarnaast toch een privéleven onderhouden."

Dr Sasha Kenis